930×122 CAPRA 5

impozite

IMPOZITUL PE CASĂ, MAȘINĂ ȘI TEREN ÎN 2015: VESTE EXCELENTĂ PENTRU PITEȘTENI

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Piteşti, a făcut un anunţ important privind taxele şi impozitele locale pentru 2015.

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Potrivit viceprimarului, în Pitești taxele şi impozitele locale, inclusiv cele pentru casă, mașină și teren, vor rămâne anul viitor la nivelul anului 2014. Nu vor crește.

„Nu doar că nu mărim taxe, dar am şi redus dintre tarife. De exemplu, la termoficare. Există probleme, însă, cu cei care nu îşi plătesc facturile. Avem un grad de încasare de circa 70-80%. Unii nu îşi achită facturile deşi noi suportăm jumătate din preţul gigacaloriei, prin subvenţii. Nu este bine că se întâmplă așa ceva deoarece noi plătim în avans pentru gazele pe care le folosim pentru producerea agentului termic.”, a spus Cornel Ionică.

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90