New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

COMUNA ARGEȘEANĂ CARE OFERĂ CONDIȚII CA LA ORAȘ

Administrația locală din Budeasa, condusă de primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto), continuă să investească în sistemul de educație din comună: la primăvară vor începe lucrările de reabilitare și de dotare a Grădiniței Budeasa Mică.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Pentru ca lucrările să demareze, administrația locală a deschis la sfârșitul anului 2017 procedurile necesare materializării proiectului.

Edilul Nicolae Mihail Rachieru consideră necesare astfel de investiții, investiții care le oferă copiilor toate condițiile, ca la oraș, pentru ca aceștia să rămână să învețe în Budeasa și să nu fie duși de părinți la unități din Pitești.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Vă amintim că în luna septembrie a anului trecut în comuna argeșeană Budeasa a fost inaugurată Grădinița cu Program Prelungit ”Dumbrava cu ștrumfi”. Imagini de la eveniment, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3