930 x122 grota rece

automăturătoare

CURĂȚENIE ÎN PITEȘTI. CE SE CUMPĂRĂ

Curățenie în Pitești. Ce se cumpără. Municipalitatea Pitești alocă bani pentru cumpărarea în acest an de noi mașini și utilaje pentru curățenie și întreținere pe domeniul public.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Motovul invocat de Primărie: multe dintre maşinile şi utilajele existente au perioada de funcţionare depăşită şi nici nu se mai găsesc piese de schimb pentru reparaţii.

S-a decis achiziţionarea următoarelor echipamente: automăturătoare cu funcţii de spălat şi aspirat pentru străzi (550.000 de lei); autoutilitară basculabilă de 3,5 tone (două exemplare a câte 132.000 de lei fiecare); şase motoferăstraie profesionale (20.000 de lei); două maşini de tuns gazonul (12.000 de lei); două platforme de manevrare cu evelator (6.000 de lei); două solarii (135.000 de lei) și un tractor cu remorcă şi lamă pentru deszăpezire şi împrăştiere de material antiderapant (132.000 de lei).

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Sumele sunt fără TVA şi pot fi diminuate în funcţie de ofertele de la licitaţiile care vor fi organizate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3