930×122 CAPRA 5

dan sova

DAN ȘOVA DEMISIONEAZĂ

Dan Șova și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Transporturilor: „Vreau să vă anunț intenția de a mă retrage din fruntea Ministerului Transporturilor și din Guvern, pentru a mă afla în prima linie a bătăliei electorale pentru președinția României”. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă într-o conferință de presă care are loc la această oră la sediul ministerului.

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

Șova a motivat că se va ocupa de campania electorală a candidatului PSD pentru președinția țării (care va fi, cel mai probabil, Victor Ponta), lucru care nu i-ar mai oferi timpul necesar să lucreze și ca ministru. El își prezintă acum un bilanț al activității în fruntea ministerului. Amintim că Dan Șova a fost numit ministru al Transporturilor în luna martie a acestui an, ca urmare a ieșirii PNL de la guvernare, după ce anterior condusese Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine.

Până la această oră nu a fost anunțat oficial numele viitorului nou ministru al Transporturilor. Surse citate de presa centrală precizează, însă, că noul ministru ar urma să fie clujeanul Ioan Rus, fost ministru de Interne.

Citiți și: Exclusiv. Breaking – Lasconi: Vă rog să luați act de demisia mea! Îmi e scârbă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3