930×122 CAPRA 5

garaje demolate

Dispar garajele de pe domeniul public din Piteşti. Primul a fost demolat chiar de proprietar

Garajele ilegale de pe domeniul public încep să dispară! Anunţul Primăriei a avut un efect neaşteptat, în sensul în care un piteştean nu a mai aşteptat să vină administraţia locală cu buldozerul şi şi-a demolat singur garajul.

Citiți și: Demolarea continuă în Trivale! Alte 16 garaje vor fi puse la pământ

„Pe strada Profesor Nicolae Bănescu din Trivale, primul locatar, care a înțeles apelul municipalității, și-a dezafectat spațiul”, anunţă Primăria.

 

Citiți și: Garajele din Trivale vor fi demolate. Proprietarii, somaţi să evacueze „coteţele”

 

După ce au fost notificați în 4 august, proprietarii garajelor vechi, care nu au contracte și nu plătesc impozite la administrația locală de peste 20 de ani, trebuie să le îndepărteze de pe spațiul comun până la 1 septembrie.

După 1 septembrie 2021, garajele neridicate vor fi demolate de municipalitate și va începe reconstrucția zonei pentru a fi transformată în parcare publică – 22 de noi locuri într-o zonă verde reamenajată!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90