930 x122 grota rece

garaje demolate

Demolarea continuă în Trivale! Alte 16 garaje vor fi puse la pământ

Un număr de alte 16 garaje din cartierul piteștean Trivale, mai exact de pe Aleea Poieniței, vor fi demolate începând de luni, 11 octombrie, în funcție de condițiile meteo.

Citiți și: Video – Garajele din Trivale au fost demolate

În zonă va interveni municipalitatea prin Administrația Domeniului Public Pitești.

Citiți și: Garajele din Trivale vor fi demolate. Proprietarii, somaţi să evacueze „coteţele”

Primarul Cristian Gentea a anunțat, în urmă cu puțin timp, pe pagina oficială de Facebook, că în locul celor 16 garaje demolate se va construi o parcare modernă. O veste îmbucurătoare pentru șoferi, deoarece problema majoră cu care confruntă municipiul Pitești este lipsa locurilor de parcare.

De asemenea, acesta a ținut să le mulțumească cetățenilor că au răspuns favorabil inițiativei de curățenie și reamenajare a domeniului public.

Reamintim că, la sfârșitul lunii august, municipalitatea a intervenit pentru demolarea altor 12 garaje din cartierul Trivale, pe strada Profesor Nicolae Bănescu, acolo unde au fost amenajate 18 noi locuri de parcare. Detalii AICI – Pitești: Strada Profesor Nicolae Bănescu din Trivale, complet transformată.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90