930 x122 grota rece

garaje demolate

Piteşti: Locatari din mai multe cartiere solicită demolarea garajelor de la bloc

Locatari din mai multe cartiere solicită demolarea garajelor de la bloc.

Citiți și: Demolarea continuă în Trivale! Alte 16 garaje vor fi puse la pământ

Urmare a veştii potrivit căreia primarul Gentea a anunţat că mai multe garaje din cartierul Trivale vor fi demolate, mai mulţi piteşteni din alte cartiere ale municipiului solicită măsuri similare în zonele unde locuiesc.

Aceştia au transmis pe site-ul ePiteşti, dar şi pe pagina de Facebook ePiteşti, mai multe mesaje prin care solicită acest lucru.

Citiți și: Garajele din Trivale vor fi demolate. Proprietarii, somaţi să evacueze „coteţele”

„Domnule Primar ! Pe strada Traian, în spatele Clubului sportiv ,,Viitorul’ – când demolaţi garajele!? Sunt aproape doi ani de când nu se mai plăteşte pentru acestea! Noi, locatarii din zonă, nu avem unde parca maşinile şi dorim ca acolo să creaţi locuri de parcare. ACŢIONAŢI VĂ ROG!”, a scris Traian.

„Sper că se încadrează și cele din Trivale Complex 3”, spune Gina.

Un cititor face referire şi la firme care folosesc spaţii similare ca depozite pentru diverse obiecte.

„Ce zice dl. primar despre construcțiile lipite de Fortuna, construite abuziv pe domeniul public, folosite ca depozite?”, întreabă Cătălin.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Stefan spune:

    E un bun inceput…bravo

  • cetateanul spune:

    Ce ziceti si de garajele de pe platou Trivale ( langa blocurile 2-3-9-5) ?

  • Dia spune:

    Chiar este necesara aceasta măsură, locurile sunt insuficiente,iar cei cu garaje parchează tot în strada…..deci, avem garaje doar pentru a ne depozita lucrurile nefolositoare ???

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90