EcoMoto 930×122

garaje demolate

Garajele din Trivale vor fi demolate. Proprietarii, somaţi să evacueze „coteţele”

Primarul Cristian Gentea anunţă măsuri în Trivale, mai exact pe strada Prof. Nicolae Bănescu. Mai multe garaje vor fi demolate cel târziu în toamnă, iar în iarnă zona va fi curăţată.

Citiți și: Demolarea continuă în Trivale! Alte 16 garaje vor fi puse la pământ

Cristian Gentea a caracterizat drept „ruşinos” aspectul zonei – un adevărat ghetou în prezent:

„Garajele arată groaznic (un adevărat ghetou!), rușinos pentru un oraș așa cum ne dorim să fie. Din 13 „proprietari”, ne-am întâlnit cu 2, probabil cei mai în vârstă. Ceilalți se ascundeau după perdele, conștienți că sunt în neregulă. Păcat că nu au ieșit, pentru că era și o ședință a asociației de proprietari, cea care mi-a semnalat și alte probleme. Le vom rezolva!

Citiți și: Piteşti: Locatari din mai multe cartiere solicită demolarea garajelor de la bloc

Am aflat de la cei 2 că nu plătesc nimic de 25 ani (!!!) și am văzut cum, aceste garaje enorme nu sunt altceva decât niște spații de depozitare pentru orice altceva, decât mașini! Le-am explicat că vom schimba în bine zona, cu o arteră generoasă și peste 20 locuri de parcare, unde dumnealor vor avea loc preferențial.

Mi-au propus un timp foarte lung de evacuare, dar nu am acceptat. Mâine vor fi puse notificări cu termen 1 septembrie. Cei care nu au posibilități pentru transport, vor fi ajutați de noi. Vreau, însă, ca până în sezonul rece, zona să arate așa cum trebuie. Și așa va fi, vă asigur”, a scris primarul Gentea pe Facebook.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Cătălin spune:

    Ce zice dl. primar despre construcțiile lipite de Fortuna, construite abuziv pe domeniul public, folosite ca depozite? Are același curaj să aplice legea, să trimită somații și apoi să demoleze? Ori aplică legea doar pentru persoane fizice?

  • Marius spune:

    Felicitări! Chiar era nevoie de o schimbare!

  • Adi spune:

    Ai o gramada de daramat dl primar intr un oras daca nu ti convine pleci cum au venit multi sa si faca negoturi si sau campat pe bunul plac si cu bunavointa primariei acuma trebuie sa faci curat. cum .eliberezi orasul de toate coteturile garaje termopane constructii fier orice irita la ochi nu avem nevoie de magazine alimentare unde servesc si ca bar la orice colt de strada gem strazile si pietele nu e normal sa ai 5 magazine 5 farmacii 5 aprozare si langa piete si 5 cu flori toate aglomereaza trotoarele si creaza haos in traficul din zona

  • Mihai spune:

    Domnule Primar !
    Pe strada Traian, in spatele Clubului sportiv ,,Viitorul’ – cand demolati garajele !? Sunt aproape doi ani decand nu se mai plateste ptr. acestea !
    – Noi locatarii din zona nu avem unde parca masinile si dorim ca acolo sacreiati locuri de parcare
    ACTIONATI VA ROG !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3