EcoMoto 930×122

garaje demolate

Video – Garajele din Trivale au fost demolate

Astăzi, Strada Profesor Nicolae Bănescu din Trivale a fost eliberată. Garajele improvizate de aici au fost demolate de către proprietari, cu două zile înainte de data somației, iar zona urmează să fie curățată.

Citiți și: Demolarea continuă în Trivale! Alte 16 garaje vor fi puse la pământ

 

Reamintim că, după ce au fost notificați în 4 august, proprietarii garajelor vechi, care nu au contracte și nu plătesc impozite la administrația locală de peste 20 de ani, au fost așteptați să le îndepărteze de pe spațiul comun până la 1 septembrie, detalii, AICI – Dispar garajele de pe domeniul public din Pitești.

Citiți și: Garajele din Trivale vor fi demolate. Proprietarii, somaţi să evacueze „coteţele”

În caz contrar, garajele neridicate până la data la care proprietarii au fost notificați, urmau să fie demolate de municipalitate.

De la prima oră, oamenii și utilajele ADP, Salpitflor, Salubritate dar și reprezentanți ai Poliției Locale au fost în teren!

„Zona insalubră va fi transformată. În loc de 12 garaje inestetice, vom avea 22 de noi locuri de parcare și un spațiu curat, cu verdeață!”, a declarat primarul Cristian Gentea.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    De ce nu au fost demolate și cele de vizavi??? Domnul primar chiar nu vede cât încurcă circulația? Sau nu l interesează??? Apropo sunt pline de șobolani. Sa facă treaba pana la capăt. Asa e frumos, dacă e primar!

  • Alina spune:

    Garajele de pe partea cealaltă aparțin de primăria Moșoaia. Urmează și ele. Au termen până la 1 octombrie să le dărâme

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3