NOR CURIER 930X122

bloc

EXCLUSIV! SOȚII DICĂ VOR CONSTRUI ÎN PITEȘTI UN BLOC DE LOCUINȚE

Fostul mare jucător de fotbal al lui FC Argeș și Steaua Nicolae Dică, actualmente antrenor secund la Steaua Bucureşti, şi soţia lui, Corina, au cerut Primăriei Piteşti eliberarea unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru o investiţie pe care vor să o facă pe un teren din zona străzii Rahova. Cei doi au obținut deja certificatul de urbanism, iar acum Primăria a lansat în dezbatere publică PUD-ul, conform legii. Soţii Dică vor să construiască un ansamblu de locuinţe pentru închiriere sau o ulterioară vânzare a apartamentelor.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Iniţial era vorba de un bloc de locuinţe cu regim de înălţime demisol, parter și 3 sau 4 etaje, pe un teren de 530 de mp. Doi dintre vecini şi-au exprimat, însă, dezacordul cu privire la proiectul soţilor Dică, reclamând atât regimul de înălţime propus, cât şi faptul că viitorul bloc ar urma să fie prea aproape de locuinţele lor. Au fost de acord, în cele din urmă, cu un regim de înălţime de maximum 3 etaje, soluţie acceptată de soţii Dică.

PUD-ul va intra în curând şi în dezbaterea Consiliului Local, dar până atunci sunt așteptate propuneri şi sugestii de la cetățeni, așa cum prevede legea. (Foto: Facebook Corina Dică)

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3