930 x122 grota rece

autobuz

DUPĂ SAUNĂ, ”DUȘURI” RECI ÎN AUTOBUZELE PUBLITRANS!

După saună, ”dușuri” reci în autobuzele Publitrans! Piteștenii care astăzi, în jurul orei 15, au circulat cu un autobuz MAZ al societății Publitrans pe linia 5B (Trivale – Găvana) au avut parte de un ”duș” rece.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Potrivit unei sesizări pe care am primit-o de la o piteșteancă pe adresa redacției, apa de la ploaia torențială căzută în Pitești în această după-amiază a pătruns în autobuz prin trapa de pe plafon, trapă care era deschisă, dar și pe la stâlpii de susținere (foto).

Trapa era deschisă pentru aerisire ca urmare a caniculei din ultimele zile, deoarece, după cum știți, autobuzele MAZ nu sunt dotate cu aer condiționat.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Situația pe care piteșteanca ne-a sesizat-o astăzi nu este singulară. În toamna anului trecut, ploua într-un autobuz MAZ de pe linia 2 (Bascov – Centru – Arpechim). Imagini și detalii, AICI.

Nu mai departe de ieri semnalam o altă problemă pe care personal am constatat-o în autobuzele, de această dată marca Solaris, ale Publitransului condus de directorul general Manuel Rotaru. Deși pornit, sistemul de climatizare nu a făcut față, piteștenii fiind nevoiți să suporte în noile autobuze ale municipalității temperaturi de până la 36 de grade Celsius. Detalii despre subiect, dar și poziția oficială a societății de transport public local a municipalității piteștene, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3