930×122 CUMPANA 5

datorii

EXECUTĂRI SILITE ÎN PITEȘTI. AVERTISMENT DRASTIC

Executări silite în Pitești. Avertisment drastic. “Piteștenii așteaptă, în mod firesc, livrarea în timpul iernii a agentului termic în condiții adecvate, iar S.C. Termo Calor Confort S.A. va face tot ceea ce este necesar pentru asigurarea confortului termic necesar fiecăruia.

Citiți și: Lista datornicilor va fi publicată cu „nume și prenume” de Fisc

În același timp, activitatea furnizorului de energie termică este mult îngreunată de existența debitelor restante ale asociațiilor de proprietari, iar această nedorită realitate poate periclita furnizarea agentului termic și poate avea consecințe juridice pentru rău platnici”, avertizează societatea de termoficare a municipalității piteștene.

Termo Calor Confort anunță că sunt în derulare dosare de executare silită (AICI, amănunte) pentru recuperarea creanțelor generate de  neefectuarea plăților datorate de 50 de asociații de proprietari sau locatari.

Citiți și: Argeş: Veste bună pentru micii datornici

“În vederea derulării în bune condiții a relaţiilor contractuale existente, Termo Calor Confort le solicită utilizatorilor/consumatorilor să întreprindă de urgenţă toate demersurile necesare în vederea efectuării plății integrale a sumelor datorate!”, atenționează furnizorul de căldură și apă caldă. (Foto: descriptiv) 

TOP 50 DATORNICI (CLICK PE IMAGINI PENTRU MĂRIRE):

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3