Donaris 930 x 122

datorii

EXECUTĂRI SILITE ÎN PITEȘTI. AVERTISMENT DRASTIC

Executări silite în Pitești. Avertisment drastic. “Piteștenii așteaptă, în mod firesc, livrarea în timpul iernii a agentului termic în condiții adecvate, iar S.C. Termo Calor Confort S.A. va face tot ceea ce este necesar pentru asigurarea confortului termic necesar fiecăruia.

Citiți și: Proiect: Firma lui Axinte, Argecom, păsuită de aproape 400 de mii € de Primăria Pitești

În același timp, activitatea furnizorului de energie termică este mult îngreunată de existența debitelor restante ale asociațiilor de proprietari, iar această nedorită realitate poate periclita furnizarea agentului termic și poate avea consecințe juridice pentru rău platnici”, avertizează societatea de termoficare a municipalității piteștene.

Termo Calor Confort anunță că sunt în derulare dosare de executare silită (AICI, amănunte) pentru recuperarea creanțelor generate de  neefectuarea plăților datorate de 50 de asociații de proprietari sau locatari.

Citiți și: PROGRAMUL DE FURNIZARE A CĂLDURII ÎN PITEȘTI, REDUS

“În vederea derulării în bune condiții a relaţiilor contractuale existente, Termo Calor Confort le solicită utilizatorilor/consumatorilor să întreprindă de urgenţă toate demersurile necesare în vederea efectuării plății integrale a sumelor datorate!”, atenționează furnizorul de căldură și apă caldă. (Foto: descriptiv) 

TOP 50 DATORNICI (CLICK PE IMAGINI PENTRU MĂRIRE):

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441