930×122 CAPRA 5

gunoi

EXPLICAŢII ENERVANTE PENTRU GHENELE DE GUNOI

După cum v-am informat, în acest an în Piteşti vor fi amenajate, în premieră pentru municipiu, platforme subterane pentru ghenele de gunoi. Mai exact, cu containerele încastrate în pământ, în conformitate cu legislaţia europeană în vigoare.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Pentru 2016 municipalitatea a prevăzut în acest sens 600.000 de lei. Investiția se va derula și în anii următori, astfel încât Piteștiul să nu mai aibă la suprafață nicio rampă inestetică pentru containerele de gunoi.

Problema este că în cadrul așa-zisului proiect de regenerare urbană desfăşurat cu bani europeni, Primăria a construit în cartiere platforme de gunoi supraterane, ca niște cazemate, cu pergole. Ce se va întâmpla cu ele? Viceprimarul Cornel Ionică spune că așa-zisa regenerare urbană a fost proiectată în 2007, an în care nu existau normele europene cu privire la îngroparea platformelor.

Citiți și: Pitești. Mizerie cât cuprinde! Au fost prinși în flagrant!

Cel puţin cinci ani de la construirea lor, potrivit cerinţelor europene, platformele de suprafaţă nu pot fi demolate. O perioadă, așadar, vom avea și dintr-unele, și dintr-altele. După aceea, însă, este posibil ca platformele cu pergole să fie dărâmate. Bani aruncați pe fereastră! O bătaie de joc!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA