SMART KIDS 930X122

gheorghe voicu

A FOST DISTRACȚIE ÎN BÂRLA! (GALERIE FOTO)

A fost distracție în Bârla! În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat a avut loc ediția a XIII-a a evenimentului ”Hora ca la Bârla”, prin care se celebrează Ziua comunei.

Citiți și: Mesajul primarului Gh. Voicu pentru locuitorii comunei Bârla: Fac tot ce-mi stă în putere să nu vă dezamăgesc

Alături de edilul Gheorghe Voicu, oamenii din localitate și nu numai s-au bucurat de spectacolul pe care zecile de formații participante l-au făcut.

A avut loc și o premiere pentru merite deosebite. Seara s-a încheiat cu un recital susținut de Constantin Lătărețu și taraful lui, urmat de un spectaculos foc de artificii.

Citiți și: VIDEO: PRIMARUL DIN BÂRLA ȘI DOI MEMBRI AI FAMILIEI SALE, AGRESAȚI DE ADVERSARII POLITICI. UN MEDIC, LOVIT ȘI EL

Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Bârla.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3