New Profesional Consult 930 x 122

adriana petcu

FRICĂ DE INUNDAȚII! URGENȚĂ ÎN LUNCA ARGEȘULUI

Urgență în parcul Lunca Argeșului. Ministrul Apelor și Pădurilor, Adriana Petcu, a primit o cerere urgentă din partea conducerii Primărieri Pitești: decolmatarea râului Argeș în zona parcului Lunca Argeșului din Zăvoi. “Doamna Adriana Petcu a promis că în momentul în care draga va fi în Argeș, și acest obiectiv va fi avut în vedere.”, transmite Consiliul Județean printr-un comunicat de presă.

Citiți și: Va fi atracția piteștenilor în 2024. Deja e aglomerat

Amintim că parcul a fost inundat de două ori în anul 2014 (foto). Amănunte, AICI.

La rândul ei, conducerea Consiliului Județean Argeș i-a prezentat Adrianei Petcu, în timpul vizitei acesteia în Pitești (detalii, AICI), urgențele investiționale din domeniul hidrografic: regularizarea Văii Argeșului pentru punerea în siguranță a podurilor din Topoloveni și Căteasca și consolidarea malurilor râului și achiziționarea unei drage necesare pentru decolmatarea zonelor Podul Argeșului, Lunca Argeșului și Ștrand și a Lacului Budeasa, acolo unde, la finalul lunii iulie a acestui an, se va desfășura o importantă competiție internațională de kaiac – canoe.

Citiți și: Noutate absolută! Super Festival în Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90