Donaris 930 x 122

adriana petcu

FRICĂ DE INUNDAȚII! URGENȚĂ ÎN LUNCA ARGEȘULUI

Urgență în parcul Lunca Argeșului. Ministrul Apelor și Pădurilor, Adriana Petcu, a primit o cerere urgentă din partea conducerii Primărieri Pitești: decolmatarea râului Argeș în zona parcului Lunca Argeșului din Zăvoi. “Doamna Adriana Petcu a promis că în momentul în care draga va fi în Argeș, și acest obiectiv va fi avut în vedere.”, transmite Consiliul Județean printr-un comunicat de presă.

Citiți și: Momentul când Porcişteanu pornește mașina și își calcă soția pe picior

Amintim că parcul a fost inundat de două ori în anul 2014 (foto). Amănunte, AICI.

La rândul ei, conducerea Consiliului Județean Argeș i-a prezentat Adrianei Petcu, în timpul vizitei acesteia în Pitești (detalii, AICI), urgențele investiționale din domeniul hidrografic: regularizarea Văii Argeșului pentru punerea în siguranță a podurilor din Topoloveni și Căteasca și consolidarea malurilor râului și achiziționarea unei drage necesare pentru decolmatarea zonelor Podul Argeșului, Lunca Argeșului și Ștrand și a Lacului Budeasa, acolo unde, la finalul lunii iulie a acestui an, se va desfășura o importantă competiție internațională de kaiac – canoe.

Citiți și: Proiectul pentru parcul de agrement din Pitești prinde contur

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441