930 x122 grota rece

aleea ion trivale

(GALERIE FOTO) PERICOL ÎN TRIVALE

Pericol în Trivale. Un piteştean ne reclamă pe adresa redacţiei starea deplorabilă în care a ajuns locul de joacă de pe strada Aleea Ion Trivale din cartierul Trivale (situat la capătul scărilor care coboară către pădurea Trivale). Piteşteanul atrage atenţia că o parte a mobilierului reprezintă un pericol pentru copii: „Este o chestiune de timp până când un copil va avea de suferit!”. (Click pe imagini pentru mărire!).

Citiți și: S-a întâmplat ceva fantastic în Nord! Are legătură cu viitorul super-complex

„Mobilierul pentru copii este în marea lui majoritate vechi de peste 30 de ani şi prezintă un real pericol pentru toţi cei care îl folosesc.

Imaginea este dezolantă: tobogan cu bucăţi rupte din el, în care copiii se pot taia, podul care face legătura între scările care urcă spre tobogan şi toboganul propriu-zis – pe punctul de a ceda, balansoar cu elementele din lemn rupte, sărite sau lipsă, tobogane pe care la finalul coborârii există o bucată de ciment în care oricine se poate lovi, leagăne de acum 30 de ani care nu mai prezintă siguranţă în utilizare, învârtitoare cu bucăţi din şezut lipsă sau mobilier lipsă. De asemenea, singurul coş de gunoi din parc este spart.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Este singurul parc din zonă şi adună foarte mulţi copii zilnic. Este o chestiune de timp până când un copil va avea de suferit!”, avertizează piteşteanul.

Cerem Primăriei să ia măsuri şi să modernizeze acest loc de joacă pentru copii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3