EcoMoto 930×122

firme

asfaltare_pod_viilor2

ÎNCEPE DERANJUL! 3 CONTRACTE „GRASE” VOR FI SEMNATE ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ DE PRIMĂRIA PITEŞTI!

În această săptămână conducerea Primăriei Piteşti va semna încă trei contracte de atribuire a unor lucrări publice, poate cele mai importante din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, plan elaborat încă din anul 2008.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

„Licitaţiile au decurs normal. Au fost declarate nişte firme câştigătoare şi nu s-au înregistrat contestaţii. Vom semna contractele, iar aceste firme se vor apuca de treabă.”, declară pentru ePitești Cornel Ionică, viceprimar al municipiului.

Astfel, societatea Marcus Trading a câştigat licitaţia pentru extinderea şi reabilitarea termică a Şcolii nr. 19 din cartierul Găvana, cu o ofertă de 5,3 milioane de lei. Contractul pentru construirea pasajului rutier de la Podul Viilor a fost adjudecat de asocierea de firme Metabet-Zeus-General Trust, cu o valoare de 22 de milioane de lei (valoarea iniţială era de 30 de milioane de lei). În ceea ce priveşte proiectul de regenerare a infrastructurii urbane (pe o suprafață totală de 40 de hectare), câştigătoare a fost declarată asocierea Trading Impex-Zeus-General Construct, la o valoare a contractului de 62,5 milioane de lei (faţă de 66 de milioane de lei, suma prevăzută iniţial).

Citiți și: Sute de firme, la pământ!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90