NOR CURIER 930X122

bloc

IONICĂ: „EU SUNT INVITAT ACUM LA PARCHET”

Ionică: „Eu sunt invitat acum la Parchet”. În ședința ordinară în plen de astăzi a Consiliului Local Pitești s-a discutat intens despre lipsa unui Plan Urbanistic General actualizat și despre necesitatea amânării unor proiecte imobiliare până la adoptarea unui nou PUG menit să pună sub protecția legalității viitoarele construcții din municipiu.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Primarul suflă și-n iaurt

Ca un contraargument la această propunere, s-a ridicat și problema efectelor negative pe care o astfel de măsură le-ar avea. Unul dintre efecte, cel mai importantă dintre cele invocate de opozanții propunerii, este că s-ar periclita dezvoltarea orașului, afectându-i pe dezvoltatorii imobiliari de bună credință, fapt care s-ar putea întoarce, în instanță, împotriva Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

„Eu sunt invitat acum la Parchet”, a argumentat primarul Cornel Ionică, făcând referire la un precedent scandal iscat pe marginea unui proiect imobiliar încheiat cu reclamanții. Este vorba despre noul bloc de locuințe de pe strada Armand Călinescu, imobil cu spații comerciale la parter, cu trei etaje și doar șase locuri de parcare.

Proiectul a fost retras la acea vreme de pe ordinea de zi a ședinței de CL chiar de primarul Cornel Ionică, dar edilul-șef și-a pus în cap dezvoltatorul imobiliar.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90