Donaris 930 x 122

bloc

IONICĂ: „EU SUNT INVITAT ACUM LA PARCHET”

Ionică: „Eu sunt invitat acum la Parchet”. În ședința ordinară în plen de astăzi a Consiliului Local Pitești s-a discutat intens despre lipsa unui Plan Urbanistic General actualizat și despre necesitatea amânării unor proiecte imobiliare până la adoptarea unui nou PUG menit să pună sub protecția legalității viitoarele construcții din municipiu.

Citiți și: Încă patru blocuri în Pitești!

Primarul suflă și-n iaurt

Ca un contraargument la această propunere, s-a ridicat și problema efectelor negative pe care o astfel de măsură le-ar avea. Unul dintre efecte, cel mai importantă dintre cele invocate de opozanții propunerii, este că s-ar periclita dezvoltarea orașului, afectându-i pe dezvoltatorii imobiliari de bună credință, fapt care s-ar putea întoarce, în instanță, împotriva Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Construcție nouă pe Bulevardul Republicii din Piteşti

„Eu sunt invitat acum la Parchet”, a argumentat primarul Cornel Ionică, făcând referire la un precedent scandal iscat pe marginea unui proiect imobiliar încheiat cu reclamanții. Este vorba despre noul bloc de locuințe de pe strada Armand Călinescu, imobil cu spații comerciale la parter, cu trei etaje și doar șase locuri de parcare.

Proiectul a fost retras la acea vreme de pe ordinea de zi a ședinței de CL chiar de primarul Cornel Ionică, dar edilul-șef și-a pus în cap dezvoltatorul imobiliar.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441