New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

LA BUDEASA, FORMULARE DE DECLARAȚII PE PROPRIA RĂSPUNDERE SUNT DISTRIBUITE PRIN INTERMEDIUL MAGAZINELOR

Modelul declaraţiei pe proprie răspundere a fost actualizat potrivit unui anunț al Grupului de Comunicare Strategică. Primarul DIN Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru, a găsit o modalitate practică de a-l pune la dispoziția locuitorilor comunei.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

„Începând de astăzi, 27.03.2020, Primăria Budeasa pune la dispoziția cetățenilor noile formulare de declarații pe propria răspundere prin intermediul magazinelor alimentare și farmaciilor din comună”, anunță edilul.

„Declarația se poate scrie integral olograf (de mână)”, amintește primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Anunțul Grupului de Comunicare Strategică

„Declarația pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție.

Precizăm faptul că orice alte inițiative de a dezvolta platforme electronice folosite pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea. În acest sens, avertizăm asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale”, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

În privința prezentării declarației pe proprie răspundere/adeverinței eliberată de angajator personalului abilitat să verifice documentele, de pe dispozitive electronice (conform art. 4, alin 4, din Ordonanța Militară 3/2020), „precizăm că aceasta se va realiza în sensul prezentării fotografiei documentului menționat, pe care trebuie să figureze semnătura olografă a titularului (declarația pe proprie răspundere) sau autentificarea angajatorului (adeverința angajator). Persoana va prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de la angajator împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia”, mai anunță GCS.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90