EcoMoto 930×122

gabriel sabie

LOVITURĂ DE „SABIE” PENTRU PITEȘTENII DIN NORDUL ORAȘULUI

SC Salubris S.A., firma privată care se ocupă cu ridicarea gunoiului menajer în zona de nord a municipiului Pitești, le-a făcut o surpriză neplăcută clienților săi.

Citiți și: Vodafone, val de scumpiri. Ce clienți sunt afectați

„Începând din data de 1 ianuarie 2020, tariful pentru colectare, transport și depozitare de deșeuri menajere se va modifica astfel: 12,22 de lei/lună/persoană”, își informează Salubris abonații printr-o notificare (click pe imagine pentru detalii):

Tariful a crescut cu aproximativ 2 lei pe lună pentru fiecare persoană fizică. „Taxa pentru economia circulară a crescut de la 30 de lei pe tonă, la 80 de lei pe tonă. Nu am scumpit tariful, doar am adăugat taxa de economie circulară, care se plătește la Fondul de Mediu”, declară pentru ePitești Gabriel Sabie, șeful Salubris S.A. (foto) 

Citiți și: Lovitură pentru fumători!

În ceea ce privește tariful pentru persoanele juridice (firme), tariful a crescut cu aproximativ 14 lei/mc, potrivit sursei citate.

Salubris a majorat tarifele pentru gunoiul menajer și în vara anului 2018. Amănunte, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90