930×122 CUMPANA 5

impozit

Majorare de 500% propusă în Piteşti

Primarul Cristian Gentea propune majorarea impozitului pe clădiri și terenuri neîngrijite cu 500%.

Citiți și: Pitești: Firmă de pază cunoscută, pe lista neagră a Primăriei!

Proiectul de hotărâre, inițiat de către primarul municipiului Pitești și propus Consiliului Local, privind aprobarea „Regulamentului de stabilire a criteriilor și a procedurii de încadrare în categoria „neîngrijite” a clădirilor/terenurilor situate în intravilanul Municipiului Pitești în vederea majorării impozitului pentru acestea cu 500%”, poate fi consultat pe site-ul Primăriei Pitești, AICI.

 

Citiți și: Veste bună! Salariații vor plăti cu 15% mai puțin la impozit

 

Având în vedere prevederile art.7 alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, termenul de depunere, în scris, a propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul menţionat, este de 10 zile calendaristice, calculate de la data publicării prezentului anunţ.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa [email protected], precum şi la sediul Primăriei Municipiului Piteşti – Compartimentul de Relaţii Publice, intrarea D.

Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supuse dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

 • Valcea iulian spune:

  Bună ziua!
  Foarte corect ,felicitări domnule Primar!
  Vedeți ca se poate!
  Dacă va interesează fata orașului!

 • Lucian Marin spune:

  Bună ziua! Nu este corect–{ atâta timp cât de la ghenele de gunoi – vântul duce ( împinge gunoiul pe alte proprietăti si persoanele care aruncă gunoiul în curtea altuia)}- , corect ar fi sa închidă zonele de colectare a gunoiului menajer , sa monteze camere pt.a sanctiona pers.care nu recicleaza gunoiul, ba mai mult sunt pers.care nu se mai obosesc sa duca la final sacul menajer pt.al intriduce in ghena si incearca din apropiere sa nimereasca ghena, de cele mai multe ori aruncâd pe lânga. Amenzile ar treb. majorate pt.a fi sanctionate pers.care arunca gunoiul la întâmplare. Ce te faci cu copiii care desi sunt cu părintii in parcuri arunca gunoiul la fel la întâmplare. Domnilor luati masuri cu firmele de salubritate care nu strâng gunoiul de lângă zona de preluare.

Donaris 570×90