930X122 MAIA

budeasa

MĂSURI URGENTE ÎN BUDEASA

Măsuri urgente în Budeasa. Mai multe localități argeșene au fost afectate, luna trecută, de inundații. În această situație s-a aflat și comuna Budeasa, acolo unde câteva gospodării au fost inundate (amănunte și imagini, AICI).

Citiți și: Care pe care? BMW și Volkswagen, impact lângă Pitești

Pentru ca pe viitor inundațiile să nu mai afecteze gospodăriile, administrația din Budeasa, la inițiativa primarului Nicolae Mihail Rachieru, a intervenit pentru remedierea problemei.

Împreună cu lucrători ai Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, a fost construit un dig din saci cu nisip. De asemenea, Primăria Budeasa a intervenit cu buldoexacavatorul propriu pentru a decolmata gârla din satul Budeasa Mică, iar Ocolul Silvic a degajat zona de bușteni și lemne.

Citiți și: Argeș. Șocant! I-a amenințat și bătut pe polițiștii veniți să-l calmeze la cap!

Toate aceste măsuri au fost luate pentru a nu mai exista probleme cu revărsarea apelor, iar gospodăriile din zonă să nu mai fie afectate de inundații.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90