Donaris 930 x 122

casatorii

MIOVENI: CĂSĂTORII PROGRAMATE ONLINE

De la începutul anului și până în prezent, prin intermediul aplicației lansată în Mioveni care permite înscrierea și programarea online a căsătoriilor 31 de cupluri au apelat la această metodă, rapidă și comodă.

Citiți și: Pitești, statistică îngrijorătoare

Pentru cei care încă nu cunosc detalii despre acest serviciu, aplicația se găsește pe site-ul www.emioveni.ro, la secțiunea Utile – Rezervare Căsătorii. Cei care accesează aplicația trebuie doar să completeze un formular electronic, alegând data și ora disponibilă la care vor oficierea căsătoriei.

Beneficiarii vor primi prin e-mail, la adresa specificată, un mesaj conținând detaliile rezervării, inclusiv lista cu actele necesare pentru confirmare.

Citiți și: Argeș: Iubirea nu ține cont de vremuri tulburi

Declaraţia de căsătorie şi documentele necesare se depun la sediul Serviciului de Stare Civilă, în prezența ambilor parteneri, cu 11 zile calendaristice înainte de încheierea căsătoriei. Nerespectarea acestei reguli atrage anularea înscrierii.

Programarea online poate fi făcută numai în cazul căsătoriilor încheiate între cetățeni români. „Pentru căsătoria cu un cetățean străin sau între cetățeni străini, vă rugăm să vă adresați ofiterului de stare civilă”, precizează Primăria Mioveni.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90