New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

Noi investiții la Budeasa

Noi investiții la Budeasa.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Comuna Budeasa va avea în acest an un buget de 7.032.000 de lei.

Fondurile prevăzute în buget pentru investiții care vor fi realizate în acest an în localitate sunt în sumă de 1.447.000 de lei.

Citiți și: Argeș. Noi investiții private importante

Cele mai mari investiții sunt cele de modernizare a podului de pe drumul comunal 220, la intrarea în punctul Budeasa Mică (827.000 de lei), reabilitarea DC 2019 (Strada Sudeaua) – 410.000 lei – și construirea dispensarului uman în satul Calotești (140.000 de lei).

Alte fonduri au fost alocate pentru documentații aferente unor proiecte precum reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței Rogojina, extinderea rețelei de canalizare în satele Rogojina, Budeasa Mare, Calotești, Gălășești și Valea Mare, reabilitarea unor drumuri, modernizarea podului de pe DC 220 în zona Vădișor, Budeasa Mică.

Nu în ultimul rând, s-au prevăzut bani pentru actualizarea Planului Urbanistic General al localității, precum și pentru montarea de totemuri la intrările în comună.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3