New Profesional Consult 930 x 122

dari

PROGRAM PRELUNGIT LA TAXE ȘI IMPOZITE

Astăzi, 29 septembrie, şi mâine, 30 septembrie, toate ghişeele din Pitești de încasare a taxelor și impozitelor locale funcţionează după un program prelungit: 8-18.

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Piteștenii sunt așteptați să-și achite obligațiile fiscale la bugetul local la centrele de încasare situate în sediul Primăriei, în zona Casa Cărții, la Gară Sud, în zona pieței agroalimentare Găvana II-III și în cartierul Trivale.

Primăria Piteşti a decis prelungirea programului pentru a le permite cât mai multor contribuabili să îşi achite impozitele pentru clădiri, terenuri şi maşini în condiţiile în care 30 septembrie este ultimul termen de plată a dărilor locale, potrivit legii. După această dată vor fi percepute majorări de întârziere, iar în cazurile extreme se poate ajunge şi la executări silite.

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90