Donaris 930 x 122

baza sportivă aripi

OFICIAL: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ACTIVITATEA DE LA ”ARIPI”. ”GENERALUL” TUDOSOIU ȘI DIRECTORUL DE LA LPS EXPLICĂ

Oficial: Ce se întâmplă cu activitatea de la ”Aripi”. ”Generalul” Tudosoiu și directorul de la LPS explică.

Citiți și: Exclusiv. ,,Generalul” Tudosoiu: Toată lumea vorbește despre acest lucru!

Retrocedarea unei suprafețe de aproximativ 2.800 de metri din baza sportivă ”Aripi” a provocat nemulțumiri în rândul iubitorilor de sport.

Mircea Toma, bărbatul care a câștigat în instanță dreptul de proprietate (împreună cu soția sa, Zoia Toma, și un alt bărbat, Ion Coșuleț), în defavoarea Primăriei, a fost ieri să își revendice suprafața de teren. Rămâne de văzut dacă și ce ofertă îi va face municipalitatea noului proprietar. Până atunci, însă, principala problemă este următoarea: ce se va întâmpla cu antrenamentele și competițiile sportive care se desfășurau până ieri în mod normal la baza sportivă ”Aripi”, ce vor face copiii, ce se va întâmpla cu profesorii?

Citiți și: Primarul a decis cu privire la Dobrin!

Am cerut lămuriri de la directorul Liceului cu Program Sportiv (LPS) Pitești, în administrarea căruia se află baza ”Aripi”, dar și de la inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu.

După repetate rânduri în care am încercat să luăm legătura cu el, directorul LPS, Silviu Corodi, ne-a oferit câteva detalii.

”Toate antrenamentele se desfășoară normal, competițiile… Așteptăm ca săptămâna viitoare Primăria să se înțeleagă cu proprietarul și să vedem ce soluție vor găsi dânșii. Deocamdată nu este nicio problemă, avem și meciuri la final de săptămână, se vor disputa”, afirmă Corodi.

Este același punct de vedere pe care îl are și ”generalul” Tudosoiu. Activitatea nu va fi întreruptă.

”Din ce am înțeles de la colegii mei care au fost prezenți acolo, proprietarul care tocmai a fost pus în posesie a înțeles nevoia de a nu bloca activitatea până când vor avea loc discuții (n.r. – cu municipalitatea) și ar putea să scoată țărușii, să rămână doar semnele, să marcheze cumva cu vopsea semnele care vor delimita proprietatea, astfel încât copiii să își poată desfășura probele pe care le au de desfășurat și eventualele antrenamente.

Din punctul ăsta de vedere, nu s-ar întrerupe activitatea. Lucrul acesta clar nu va fi permanentizat și sper, dacă este așa, să fie un semn de deschidere pentru activitatea lor și de respect din partea proprietarului, dacă este așa”, declară pentru ePitești Dumitru Tudosoiu.

Amintim că bărbatul care a câștigat în instanță dreptul de proprietate asupra unei suprafaţe de teren care traversează baza sportivă „Aripi” din cartierul Craiovei a Liceului cu Program Sportiv (LPS) s-a prezentat ieri la fața locului pentru a fi pus în posesie. Prezentă a fost și Valentina Neagu, șef serviciu în cadrul Serviciului de Aplicare a Legilor Proprietății, Cadastru și Patrimoniu din Primăria Pitești.

Bărbatul s-a judecat 4 ani și jumătate cu Primăria Pitești pentru suprafața de teren. Imagini și amănunte de la punerea în posesie de ieri, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3