930×122 POSADA 5

consiliul local

CORNEL IONICĂ, BĂGAT ÎN CORZI DE PSD-IȘTI

Cornel Ionică, băgat în corzi de PSD-iști. O parte din PSD a întors pe față armele împotriva lui Cornel Ionică. Nu de ieri, de azi, dar preconizata „mazilire” a lui Ionică din funcția de primar al Piteștiului ca urmare a pierderii definitive a procesului cu ANI (AICI, detalii) a întețit atacurile la adresa sa venite din partea colegilor de partid ai edilului.

Citiți și: Primăria Pitești pregătește proiecte pentru creșe, blocuri, parcuri și locuințe pentru tineri

O bună dovadă în acest sens este ședința în plen de ieri a Consiliului Local. Pe lângă luările de poziţie tranşante ale unor consilieri PSD, primarul a fost forţat să retragă de pe ordinea de zi mai multe proiecte pe care le iniţiase.

Au fost retrase de pe ordinea de zi un proiect pentru alocarea unei sume uriaşe pentru un gard în jurul terenului de sport al Colegiului Naţional „Zinca Golescu”, un altul pentru scumpirea căldurii (AICI, subiectul pe larg), un raport referitor la reorganizarea activităţii SC Salpitflor Green SA, un Plan Urbanistic de Detaliu pentru un bloc cu şapte etaje de pe strada Teilor şi un proiect care viza alocarea sumei de 500.000 de lei pentru reparaţii capitale la acoperişul de la Colegiul „Maria Teiuleanu”.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Noi fonduri pentru dezvoltare locală!

Toate proiectele au fost retrase nu ca urmare a demersurilor opoziţiei, ci chiar ale unor membri ai PSD (în special Cristian Gentea).

La toate acestea adăugăm reproșurile dure pe care un alt consilier PSD, Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului Argeș, le-a adresat în aceeași ședință conducerii Primăriei (imagini și amănunte, AICI).

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3