Donaris 930 x 122

impozite

OFICIAL: TAXE ȘI IMPOZITE LOCALE LA PITEȘTI ÎN 2021

Primăria Pitești a lansat în dezbatere proprie un proiect de hotărâre care vizează stabilirea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2021.

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Conform legii, acestea se stabilesc cu câteva luni cel puțin înainte de intrarea în noul an fiscal și urmează să fie supuse dezbaterii și aprobării în Consiliul Local.

Conform proiectului, majoritatea taxelor și impozitelor locale va fi menținută la același nivel ca în acest an, urmând să fie acordate și unele facilități suplimentare în contextul epidemiei de Sars-Cov2.

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

„Nu creștem nicio taxă. Din contră, o să mai și reducem. De exemplu, în vederea respectării măsurilor de distanțare socială, pentru terasele de alimentație publică autorizată se va permite, acolo unde este posibil (în funcție de traficul pietonal, rutier etc.) extinderea fără plata taxei de ocupare a domeniului public pentru suprafețele în plus. O comisie specială va aviza cererile de acest tip.”, ne-a declarat Cornel Ionică, primarul în funcție al municipiului Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90