930X122 MAIA

consiliul judetean

PITEȘTENII, „COCOȘAȚI” DE SCUMPIRI. CE URMEAZĂ

Piteștenii, „cocoșați” de scumpiri. Ce urmează. În Pitești, și prețurile biletelor la teatru ar urma să crească. Majorarea ar intra în vigoare pe 1 ianuarie 2019.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Preţul unui bilet de intrare pentru adulţi la Teatrul „Alexandru Davila” ar urma să se scumpească de la 10 lei (cât este în prezent) la 30 de lei pentru spectacolele susţinute de artiştii instituţiei și la 50 de lei pentru spectacolele cu artişti consacraţi la nivel naţional.

De asemenea, preţul unui bilet pentru elevi şi studenţi ar urma să fie majorat de la 2,30 de lei la 8 lei (grupuri organizate).

Citiți și: Eveniment memorabil la Teatrul ”Alexandru Davila”

În plus, închirierea sălii mari de spectacole a Teatrului „Alexandru Davila” va ajunge să coste 600 de lei pe oră (faţă de 240 de lei pe oră în prezent) pentru partide politice sau fundaţii. Pentru instituţii de cultură sau de învăţământ tariful va crește de la 140 de lei pe oră la 300 de lei pe oră.

Şi la Teatrul pentru Copii și Tineret „Aşchiuţă” preţul unui bilet ar urma să fie majorat, de la 2,30 de lei la 8 lei.

Majorările sunt decise de Consiliul Județean, la cererea Teatrului „Alexandru Davila”.

Amintim că în acest an, dar în urma hotărârilor luate de Primărie, în Pitești au avut loc scumpiri în lanț: de la taxe și impozite locale (subiectul pe larg, AICI) și căldură (AICI, amănunte) până la agrement (AICI și AICI detalii) și Filarmonică (AICI puteți citi mai multe).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90