Donaris 930 x 122

parcare

Pitești: Parcare cu plată în Gura Trivăii! Cei care locuiesc în zonă vor plăti mai puțin

Pitești: Parcare cu plată în Gura Trivăii! Cei care locuiesc în zonă vor plăti mai puțin.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Primăria municipiului Pitești propune Consiliului Local pentru ședința din această lună adoptarea unei hotărâri de înființare a unei noi parcări cu plată.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Aceasta a fost deja amenajată în Gura Trivăii, pe strada Trivale în zona Bisericii Adventiste, și va fi administrată de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului.

Parcarea are 62 de locuri și este dotată cu aparate de autotaxare.

Tarifele de parcare sunt cele adoptate de Consiliul Local încă din 2017, prin HCL nr. 159, respectiv:

1 leu pentru 30 de minute; 2 lei pentru 60 de minute; 6 lei pentru o zi.

Cristina Munteanu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Pitești, declară pentru ePitești.ro:

Cei care locuiesc în această zona, au posibilitatea să plătească mai puțin, și anume 75 de lei pe un abonament de 3 luni, față de 200 de lei cât ar plăti o persoană care nu locuiește pe această stradă.

Dacă însă, nu își achiziționează abonament, pe zi vor plăti normal, fără nicio reducere.

Publicația noastră a publicat mai multe materiale cu privire la acest subiect și cum s-a ajuns la această hotărâre a Primăriei Pitești.

Toate detaliile pe larg, AICI ⬇️

Pitești: Gentea, întâlnire cu locatarii nemulțumiți de pe strada Trivale

AICI – Pitești. Exclusiv: „Să plătească toți, riverani sau neriverani! Toți piteștenii plătesc taxe!”

Și, AICI – Au început lucrările la parcarea cu plată din Gura Trivăii

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Popa Elena spune:

    Continua sirul aberatiilor legate de,, binele,, pe care Primaria Pitesti il doreste acestei strazi( unde acum citeva zile un pom batrin netaiat sau netoaletat asa cum sunt marea majoritate pe aceasta strada a distrus o masina si putea sa omoare oameni )respectiv ,,fluidizarea,, traficului pe strada Trivale.Din acest ,,bine,, face parte si aceasta parcare din capatul strazii de unde in momentul intrarii in plata vor veni si vor parca pe strada tot felul de persoane care nu doresc sa plateasca ,dar mai ales elevii de la UM care si acum trei saptamini au stationat o saptamina pe aceasta strada,evitind parcarea.Multi locatari nici nu au inteles ce se doreste pentru aceasta strada.Se vorbeste despre scutiri pentru riverani in conditiile in care dl.consilier Tudosoiu mi-a spus aprox.acum doua luni ca nu mai exista notiunea de ,,riveran,,.Aceasta strada este transformata de multi ani in parcare,de la un capat la altul,pericolul fiind foarte mare in caz de incendiu si alte calamitati, masinile abilitate neputind sa patrunda pe strada din cauza aglomeratiei asa cum s-a intimplat si acum citeva zile,odata cu caderea unui pom.Poate la un moment dat toti locatarii acestei strazi vor intelege ,,binele,, care li se pregateste.

  • Ograda daniel spune:

    Sant în stare sa ia bani din orice au interzis sa mai parchezi mașini cu tonaj mai mare de 2t dar dacă ai sediul social în Pitesti ai plătești impozite pe auto și firma ce favor face aceasta Primărie la ce sa plătești atâția bani niște jegoși

  • Costel spune:

    Deci, O Trivale, doua trivai? Din moment ce Trivale e cuvint de sine stătător, cred ca se articulează Gura Trivălii, sau Gura Trivale și atât.
    Denumirea Trivale vine de la Întri Văli ( arhaic), adică între vai.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90