EcoMoto 930×122

cruci

PRIMĂRIA „ÎNGROAPĂ” FIRMELE DE POMPE FUNEBRE DIN PITEȘTI

Primăria Piteşti a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind modul în care se desfăşoară activitatea firmelor de pompe funebre.

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

Proiectul este iniţiat de către consilierii Sorin Apostoliceanu (viceprimar), Cristian Gentea, Tatiana Preduţ, Dumitru Tudosoiu, Cătălin Costescu, Constantin Janţă (toţi PSD), Ionuț Olariu şi Gabriel Zidaru (ALDE). Concret, se doreşte ca pe domeniul public să nu mai fie expuse cruci, sicrie şi alte accesorii folosite la evenimente funerare.

„Expunerea, prezentarea şi comercializarea coroanelor funerare, a crucilor şi a sicrielor de către prestatorii de servicii funerare se realizează exclusiv în spaţiul corespunzător deţinut de aceștia pentru desfăşurarea obiectului de activitate, spaţiu înscris în autorizaţia sanitară de funcţionare”, se arată în proiect.

Citiți și: Decizie majoră la Mioveni!

Cu alte cuvinte, doar în magazine, nu şi pe trotuare, în faţa acestora. Cine nu se conformează va fi amendat cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei. Proiectul poate fi consultat AICI.

Conform documentului, hotărârea ar urma să intre în vigoare la începutul anului 2020, nu înainte însă de a trece de votul și aprobarea Consiliului Local Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90