Donaris 930 x 122

cruci

PRIMĂRIA „ÎNGROAPĂ” FIRMELE DE POMPE FUNEBRE DIN PITEȘTI

Primăria Piteşti a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind modul în care se desfăşoară activitatea firmelor de pompe funebre.

Citiți și: Pur și Simplu Verde organizează un concurs pentru adolescenți privind implicarea lor în viitorul orașelor

Proiectul este iniţiat de către consilierii Sorin Apostoliceanu (viceprimar), Cristian Gentea, Tatiana Preduţ, Dumitru Tudosoiu, Cătălin Costescu, Constantin Janţă (toţi PSD), Ionuț Olariu şi Gabriel Zidaru (ALDE). Concret, se doreşte ca pe domeniul public să nu mai fie expuse cruci, sicrie şi alte accesorii folosite la evenimente funerare.

„Expunerea, prezentarea şi comercializarea coroanelor funerare, a crucilor şi a sicrielor de către prestatorii de servicii funerare se realizează exclusiv în spaţiul corespunzător deţinut de aceștia pentru desfăşurarea obiectului de activitate, spaţiu înscris în autorizaţia sanitară de funcţionare”, se arată în proiect.

Citiți și: 100 milioane de euro, bugetul estimat al Piteștiului

Cu alte cuvinte, doar în magazine, nu şi pe trotuare, în faţa acestora. Cine nu se conformează va fi amendat cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei. Proiectul poate fi consultat AICI.

Conform documentului, hotărârea ar urma să intre în vigoare la începutul anului 2020, nu înainte însă de a trece de votul și aprobarea Consiliului Local Pitești.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441