930×122 CAPRA 5

coronavirus

PRIMARUL CORNEL IONICĂ: „DOMENIUL PUBLIC AL PITEȘTIULUI VA FI DEZINFECTAT”

Primarul Cornel Ionică: „Domeniul public al Piteștiului va fi dezinfectat”. Chestionat pe acest subiect de publicația noastră, primarul Cornel Ionică anunță acțiuni de dezinfectare a domeniului public al Piteștiului (străzi, parcuri, locuri de joacă etc.).

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

Acțiunile vor avea loc în contextul epidemiei/pandemiei de coronavirus.

„Am decis să dezinfectăm domeniul public. Vor fi ample acțiuni în perioada următoare, dar încă nu am primit răspunsul de la Direcția Fitosanitară pentru a ști cu ce materiale omogolate și eficiente să intervenim. Așteptăm acest răspuns cel mai târziu mâine (n.r. – marți, 17 martie 2020) și vom acționa imediat”, ne declară primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Între timp, continuă acțiunile de dezinfectare a autobuzelor Publitrans și a autoutilitarelor folosite de alte societăți subordonate municipalității piteștene.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3