EcoMoto 930×122

impozite

PROGRAM SPECIAL ÎN PITEȘTI LA TAXE ȘI IMPOZITE LOCALE

Program special în Pitești la taxe și impozite locale. Primăria Pitești anunță că la centrele din municipiu de încasare a taxelor și a impozitelor locale activitatea nu este întreruptă pe perioada stării de urgență, însă programul de lucru este redus.

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

La sediul Primăriei, programul de lucru este de luni până joi de la ora 8 la ora 12:45 și de la 13 la 14, mai puțin joia, când programul în a doua parte a zilei este până la ora 16, iar vinerea numai între orele 8 și 11.

Același program este valabil și pentru centrele de încasare din cartiere, mai puțin la centrul din incinta sediului Judecătoriei Pitești, care este închis.

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

Municipalitatea le recomandă, însă, contribuabililor ca în această perioadă să folosească mai ales mijloacele alternative de plată. Este vorba despre plățile prin Internet și cu cardul bancar, pentru care nu se achită comisioane.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3