SMART KIDS 930X122

itm

PREFECTUL_SOARE

FOSTUL PREFECT, DIN NOU ȘEF LA INSPECTORATUL DE MUNCĂ

Deşi PSD se află la guvernare şi a rupt oficial în totalitate legăturile cu foştii săi parteneri din USL, şi anume PNL, încă sunt mulţi liberali care conduc instituţii publice deconcentrate din judeţul Argeş.

Citiți și: ITM anunță clar și răspicat: Sunteți obligați! Altfel, sancțiune 10.000 de lei!

Fostul prefect (din partea PNL) Cristian Soare este cel mai nou conducător liberal de instituţie deconcentrată din Argeşul dominat politic de PSD. Soare a fost numit, ca interimar, la conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă, instituţie pe care a condus-o şi înainte de a fi prefect. Acesta i-a luat locul la ITM lui Constantin Baţagoi, care a ieşit la pensie.

Alţi liberali aflaţi la conducerea unor instituţii publice din Argeş sunt Elena Grigorescu – la Agenţia de Prestaţii Sociale, Georgeta Armanaschi – la Vamă, Violeta Nedelcu – la Protecția Consumatorilor, Cristian Cocea – la Direcţia pentru Cultură, Corneliu Vasilescu – la Direcţia Agricolă şi Nicolae Bădescu – la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Citiți și: ITM avertizează: Urmează controale în masă la acești angajatori!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90