930×122 CAPRA 5

blocuri

SE ANUNȚĂ SCHIMBARE LA FORTUNA

Se anunță schimbare la Fortuna. Parcarea din curtea interioară a blocurilor Fortuna din centrul Piteștiului, una dintre cele mai aglomerate din municipiu, care arată foarte rău, va intra într-un amplu proces de reabilitare, potrivit conducerii Primăriei.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, lângă Kaufland!

Pe lângă asfaltare, va fi amenajat şi un circuit care să permită o mai mare fluenţă în trafic. Din cauza modului haotic în care se parchează şi a dispozitivelor de blocare a locurilor de parcare cu taxă, de multe ori aici apar blocaje.

În plus, conform municipalității, unii locatari care au închiriat loc de parcare şi-au montat dispozitiv de blocare propriu, după bunul lor plac, deşi felul în care acesta trebuie să arate este clar reglementat de Consiliul Local.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu promite că vor fi luate măsuri. „Parcarea va fi refăcută complet în cel mai scurt timp şi nu vom mai permite să se pună decât dispozitive conform Hotărârii de Consiliu Local, pe locuri care sunt plătite.”, afirmă viceprimarul. Conducerea Primăriei nu precizează când mai exact vor începe lucrările.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3