NOR CURIER 930X122

    seminar001

    Seminar MAI la Piteşti

    Guvernul României, prin Ministerul Administraţiei şi Internelor, a organizat vineri, 21 septembrie 2012, la Piteşti un seminar de informare şi consultare cu tema „Dezvoltarea unui sistem de monitorizare a indicatorilor de performanţă în sectorul serviciilor comunitare de utilităţi publice”.

    La deschiderea seminarului au participat şi primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, viceprimarul Laurenţiu Zidaru, subprefectul Gheorghe Marin şi directori din cadrul serviciilor publice locale şi judeţene, inclusiv din Vâlcea.

    „Obiectivul principal al seminarului este crearea unui mecanism modern şi eficient pentru evaluarea şi monitorizarea managementului serviciilor publice”, a spus Mircea Costache, responsabil de proiect în cadrul MAI. „Proiectul este util şi necesar.

    Aşteptăm însă rezultate concrete. Am participat la multe asemenea seminarii şi cam 90% dintre ele au murit fără să se obţină rezultate. Nu vrem să venim doar să ne întâlnim, vrem rezultate, mai ales că proiectul are o temă generoasă”, a spus, la rândul său, primarul Pendiuc care este şi preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România.

    Subprefectul Gheorghe Marin a subliniat că, înainte de a pune la punct un sistem de monitorizare a serviciilor publice, trebuie ca acestea să existe, punând accent pe problemele generate de debranşările de la sistemul centralizat de încălzire în condiţiile în care în alte ţări civilizate tendinţa este de conectare la sistemele centralizate de termoficare.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90