Donaris 930 x 122

asfaltare

Stradă cu obiective importante în Piteşti, se asfaltează în sfârşit

Stradă cu obiective importante în Piteşti, se asfaltează în sfârşit.

Citiți și: Primarul Ion Georgescu, anunț uriaș pentru locuitorii din Mioveni!

Deşi este situată la periferia municipiului, strada Prof. Ion Angelescu deserveşte deja un obiectiv important – supermarket-ul Penny Trivale. Iar cel de-al doilea este o investiţie HoReCa (Hotel Sierra) cu o arhitectură deosebită (detalii, AICI), situat în proximitate, pe strada Jan Constantinescu. Hotelul este actualmente în construcţie şi, conform autorizaţiei, ar urma să fie gata în luna ianuarie a anului 2023.

În aceste condiţii, dincolo de normalitatea de a avea străzi asfaltate în Piteşti, modernizarea acestui drum devine o absolută necesitate şi prin prisma obiectivelor.

Citiți și: Piteşti: Intervenţie „chirurgicală” grea pe o stradă, e nevoie de precizie maximă

După cum am aflat de la Cristina Munteanu (foto), purtător de cuvânt şi consilier pe probleme de comunicare al primarului Gentea, „Str. Prof.Ion Angelescu este atribuită constructorului pentru proiectare și execuție. Din 16 iulie are 2 luni pentru proiectare și 4 pentru execuție (după obținerea autorizației de construire)„.

 

 

Am întrebat şi dacă începerea lucrărilor va depinde de branşarea hotelului mai sus menţionat la energie electrică – un aspect la care primarul Cristian Gentea a făcut referire în urmă cu o lună de zile, la inaugurarea unei alte străzi asfaltate din zona Tancodrom.

Ei bine, lucrările vor începe conform termenelor stabilite, după ce investitorilor de la Hotel Sierra le-a fost pus în vedere să se racordeze cât mai rapid cu putinţă.

Trebuie să se mişte repede” este, mai exact, exprimarea edilului referitor la această problemă.

 

Având în vedere toate aceste aspecte, ne aşteptăm ca strada Ion Angelescu să fie gata cel târziu la începutul anului viitor. Mai este însă un factor pe care ar trebui să-l luăm în calcul – vremea. Nu de puţine ori, lucrările au fost mult întârziate din această pricină. Aşadar, exprimarea corectă nu este „ne aşteptăm”, ci „ne-am dori”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90