SMART KIDS 930X122

hotel

Vom avea un hotel oriental în Piteşti, cu arcade inspirate de celebrul „Taj Mahal”

Hotelul „Sierra” care se construieşte la periferia de vest a municipiului Piteşti prinde contur. Proiectul pare să fie inspirat de celebrul monument indian „Taj Mahal”, având zona de recepţie şi „lounge” cu ferestre înalte, arcuite la vârf, în stil oriental.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

De cealaltă parte, în corpul unde vor fi amenajate camerele de cazare, observăm forme arhitecturale simple, rectangulare, fără elemente care să îţi „fure” privirea.

 

Citiți și: Video: Hotel nou în Piteşti, situat într-una din cele mai active zone imobiliare

 

În orice caz, proiectul a captat atenţia piteştenilor. Taximetriştii care ajung în zonă întreabă în mod frecvent în ce stadiu este construcţia. Probabil că, odată ce hotelul va fi deschis, zona respectivă va deveni un adevărat vad pentru taximetriştii care speră să facă bani frumoşi transportând clienţi aici.

Dată fiind amplasarea hotelului, cu siguranţă clienţii vor solicita des un taxi – de aici şi interesul ridicat. Un alt aspect este faptul că hotelul se află în apropiere de stadionul Nicolae Dobrin, aşadar este posibil ca unitatea să fie preferată şi de sportivi sau suporteri care vin mai multe zile în Piteşti.

Termenul de finalizare, potrivit autorizaţiei de construcţie, este ianuarie 2023. Dacă nu intervin probleme, ar putea fi gata mult mai devreme, aşa cum se întâmplă în general cu proiectele private care merg „şnur”.

La capitolul probleme, punctăm un mare inconvenient: strada prof. Ion Angelescu care duce la hotel este neasfaltată pe ultima porţiune (este, practic, un drum de pământ ca în satele străvechi), iar locatarii din zonă suportă tot mai greu praful care le intră în ochi şi se aşterne în locuinţe din această pricină.

Acelaşi lucru ar urma să-l suporte şi clienţii hotelului, dacă strada nu se va asfalta până atunci.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90