EcoMoto 930×122

hotel

Creșteri pe piața construcțiilor din Argeș

Creșteri pe piața construcțiilor din Argeș.

Citiți și: Mișcări pe piața construcțiilor din Argeș

În luna martie 2021 numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidențiale eliberate în județul Argeș a fost de 211, dintre acestea 147 autorizaţii de construire au fost eliberate pentru mediul rural (69,7% din total) şi 64 autorizaţii pentru mediul urban (30,3%).

La Piteşti, una dintre cele mai active zone imobiliare este „Tancodrom” (detalii, AICI).

Citiți și: Argeș. Mișcări pe piața construcțiilor!

Comparativ cu luna corespunzătoare a anului 2020 au fost eliberate cu 89 autorizaţii de construire mai multe (+73,0%), creșterea manifestându-se atât în mediul rural, unde numărul autorizaţiilor de construire eliberate a fost mai mare cu 65,2%, cât și în mediul urban unde numărul autorizaţiilor de construire eliberate a crescut cu 93,9%. Comparativ cu luna februarie 2021, numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidenţiale a crescut pe ansamblu cu 58,6% fiind eliberate cu 78 autorizații mai multe.

În aceeaşi perioadă de timp au fost eliberate şi 45 autorizaţii de construire pentru alte clădiri, din care 34 în mediul rural şi 11 în mediul urban. Comparativ cu luna martie 2020, numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru alte clădiri a fost mai mare cu 5%.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90