930×122 CAPRA 5

cez

TOŢI PRIMARII ARGEŞENI VOR AVEA LINIE DIRECTĂ CU CEZ-UL

Directorul executiv al CEZ România, Doina Vornicu, s-a întâlnit la începutul acestei săptămâni cu prefectul Mihai Oprescu.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

Scopul întâlnirii a fost acela de a continua şi îmbunătăţi parteneriatul şi comunicarea dintre autorităţile publice din Argeş şi furnizorul de energie electrică.

„Am stabilit ca, începând din această lună, toţi cei 102 primari să primească un număr de telefon direct al unui dispecer CEZ, care va prelua orice problemă legată de deranjamente colective, iluminat public sau afectarea liniilor electrice din localitate, fără a mai fi nevoie de apelarea numărul scurt de sesizare a problemelor sau așteptarea o vreme îndelungată până acestea le sunt preluate. La şedinţa Colegiului Prefectural toţi primarii vor primi informaţiile necesare, iar liniile operative vor fi funcţionale. O altă problemă a fost cea privind sprijinul pe care îl putem oferi pentru defrişările controlate pe tronsoanele liniilor de înaltă şi medie tensiune, acestea având ca scop prevenirea avarierii firelor electrice în situaţii de vânt puternic sau căderi masive de zapadă, asa cum s-a întâmplat la începutul acestui an.”, precizează Mihai Oprescu.

Citiți și: Tranzacția care implică gigantul de energie CEZ, ,,luată la ochi”

10 primari au deja legătură directă cu CEZ-ul, în cadrul unui proiect pilot iniţiat anul trecut de fostul prefect Cristian Soare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90