New Profesional Consult 930 x 122

cez

Gigantul CEZ, anunțul important pentru toți clienții

Gigantul CEZ, anunțul important pentru toți clienții

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Anunț de ultim moment!

Furnizorul CEZ Vânzare mută activitatea Centrelor sale de Relații cu Clienții cu program de 1 zi pe săptămână în Centrele sale cu program normal, începând cu data de 18 septembrie:

Citiți și: Anunț important de la CEZ. Toți clienții sunt vizați

,,Clienții CEZ Vânzare vor avea în continuare la dispoziție toate canalele de comunicare tradiționale, iar în cazul în care își doresc consultanță directă pot vizita oricare din Centrele de Relații cu Clienții din Craiova, Băilești, Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Caracal, Alexandria, Roșiorii de Vede, Videle, Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, Timișoara și Iași. 

Programul de lucru al Centrelor menționate mai sus rămâne neschimbat și poate fi consultat aici – https://www.cezinfo.ro/centrele-regionale-de-contact/

Gigantul CEZ, anunțul important pentru toți clienții

Pentru a evita timpul de așteptare, echipa CEZ Vânzare recomandă clienților săi să își programeze vizitele în Centrele de Relații cu Clienții, accesând secțiunea dedicată www.cezinfo.ro/rezervare-online/.

Alte canale de comunicare:

Completarea formularului de contact, accesând www.cezinfo.ro/sesizari2-form/;   

Numărul de fax: 0248 524 834;

Prin corespondenţă scrisă la adresa: Strada Depozitelor, nr. 2, Târgu Jiu, județul Gorj;

Chatul online cu un consultant CEZ Vânzare, implementat de furnizor pe website-ul www.cezinfo.ro/ – disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00.”, se arată în comunicat.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Dragoi spune:

    Bună ziua rog să-mi comunicați dacă centrul CEZ Bechet funcționează în zilele de miercuri

  • Ioan Diana C spune:

    Bătaie de joc pentru câțiva locuitori din Sat Strâmbeni de Argeș,din 2 in 2 zile li se întrerupe curentul mai exact la Nr de casa 27,28 ,29 ,30.li se strica mâncare în frigidere,săraci oameni stau la lumânare că în evul mediu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3