Donaris 930 x 122

cez

Bătaie de joc din partea CEZ față de oamenii din Budeasa

O parte din locuitorii comunei Budeasa, mai exact cei care locuiesc pe lângă Baza Nautică și pe lângă Primăria Budeasa, au rămas fără energie electrică, începând de sâmbătă seara, ca urmare a ploilor torențiale și a fenomenelor meteorologice din ultimele ore.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Cauza defecțiunii se pare că este un transformator de înaltă tensiune care face scurtcircuit de fiecare dată când plouă.

Citiți și: Gigantul CEZ, anunțul important pentru toți clienții

Deși CEZ a trimis aseară o echipă în teren pentru remedierea defecțiunii, lucrurile nu s-au rezolvat, oamenii având din nou, astăzi, pană de curent.

Avaria CEZ produce de fiecare dată când plouă pene de curent lungi și dese, iar oamenii sunt de-a dreptul revoltați.

Sâmbătă seara, atunci când locuitorii comunei au încercat să facă reclamații pentru problema cu care se confruntă, operatorii CEZ le-au dat oamenilor ca răspuns un termen de amânare: „Reclamațiile se fac de luni până vineri, la alt număr de telefon!”

Locuitorii spun că sunt terorizați constant cu întreruperi de curent și se plâng că problema pe care o au cu transformatorul din zonă nu este luată destul de în serios de către furnizorul de energie electrică pentru a se găsi și o soluție de lungă durată.

Astfel, operatorul CEZ a ajuns sa fie considerat un adevărat dușman de către unii dintre locuitorii din Budeasa. Pe lângă faptul că îi lasă fără electricitate fie în mijlocul zilei, fie la lăsarea serii sau în toiul nopții, oamenii își mai găsesc și electrocasnicele arse din aceasta cauză.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Marin Marius spune:

    Treaba cu transformatorul este de câțiva ani, și nu au fost ploi torențiale sau fenomene ieșite din comun ci pur și simplu îi doare în cot de situația în care suntem. Incapabili de a gestiona astfel de situații cum sunt incapabili să monteze și contuare la porți lăsându-le pe cele vechi depășite în locuințe la care nu au acces să le citească dacă proprietarul nu este acasă.

  • Marin Marius spune:

    Ca să umfle facturile și să mărească KW-ul sunt primii dar să-și pună la punct serviciul de distribuție al energiei electrice sunt pe ultimul loc, cel puțin așa se vede în Comuna Budeasa

  • Radu spune:

    Si la Stefanesti exista aceeasi problema.

  • Patitul cu CEZ spune:

    Buna seara,
    Sfatuiesc oamenii sa faca sesizare catre ANRE, sa vedeti apoi ce repede se rezolva tot. Din proprie experienta vorbesc. Si cu ocazia asta, uiye multumesc ANRE! Mi-am rezolvat problema dupa multe sesizari si neevi cu cei de la CEZ defapt Distributie Oltenia ei fiind cei care se ocupa de reteaua fizica de energie electroca si in Budeasa. Succes in demersuri si solutionare favorabila a acestei situatii neplacute cat mai rapid!

  • hdhd spune:

    pai bagati firele prin pamant, nu le mai atarnati pe stalpi in 2021

  • Cristina spune:

    Și în Comuna Teiu
    Sat Teiu același lucru se întâmplă o dată la 3 zile
    Rămânem fără curent

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90