930×122 CAPRA 5

cez

CEZ, LA BLOC. SUNT VIZATE ASOCIAȚIILE DE PROPRIETARI

CEZ, la bloc. Sunt vizate asociațiile de proprietari. La Primăria Mioveni a avut loc ieri o întâlnire între reprezentanții managementului Grupului CEZ în România și ai Primăriei Mioveni.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Discuțiile, potrivit Primăriei, au vizat, pe lângă prezentarea reciprocă, problemele pe care cetățenii orașului le întâmpină în ultima perioadă în alimentarea cu energie electrică, soluționarea cât mai rapidă a sesizărilor și reducerea timpilor de intervenție în situații de avarii.

De comun acord cu echipa de conducere a Distribuție Oltenia, conducerea Primăriei Mioveni a hotărât organizarea unei întâlniri publice între reprezentanții companiei, pe de-o parte, și, pe de alta, reprezentanții tuturor asociațiilor de proprietari și locatari din Mioveni și ai societăților din subordinea Consiliului Local.

Citiți și: Gigantul CEZ, anunțul important pentru toți clienții

Această întâlnire de mediere și dialog se va desfășura pe 17 ianuarie, de la ora 17, la Centrul Cultural Mioveni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90