930×122 POSADA 5

cez

Atenție, informare OFICIALĂ de la CEZ! Oamenii trebuie să fie foarte atenți

Atenție, informare OFICIALĂ de la CEZ! Oamenii trebuie să fie foarte atenți.

Citiți și: Gigantul CEZ, anunțul important pentru toți clienții

Compania CEZ  recomandă clienților săi să acorde atenție sporită persoanelor care pretind că ar fi angajați CEZ sau parteneri ai furnizorului.

Furnizorul de energie electrică și gaze naturale le reamintește clienților săi că orice persoană care pretinde a fi angajat al companiei trebuie să prezinte dovada acestui fapt înainte de a le presta orice fel de servicii.

Citiți și: CEZ își avertizează toți clienții!

Tipul de practici la care clienții ar trebui să fie atenți:

Pentru a evita situații neplăcute, CEZ Vânzare sfătuiește clienții să acorde atenție sporită persoanelor care se recomandă ca angajați CEZ și îi informează eronat că:

– vor rămâne fără energie electrică sau gaze naturale ca urmare a schimbării acționariatului/ plecării CEZ din România sau desființării companiei CEZ Vânzare;

– furnizorul CEZ Vânzare și-a schimbat denumirea care coincide cu cea a altor furnizori de energie electrică/ gaze naturale din piață;

– prețurile și clauzele contractuale deja agreate se modifică;

– partea de contractare/ recontractare a clienților se desfășoară prin intermediul unor parteneriate cu alți furnizori de energie electrică/ gaze naturale cunoscuți, din piață.

Important! Clienții nu trebuie să înmâneze documente, acte de identitate sau să semneze vreun document înainte de a se asigura că persoanele care pretind că sunt angajați sau parteneri CEZ au această calitate.

Cum ne asigurăm că interacționăm cu angajați/parteneri CEZ?

– persoanele în cauză prezintă legitimații și ordine de serviciu;

– prezintă foarte clar scopul vizitelor și conținutul documentelor prezentate;

– documentele includ informațiile de identificare ale furnizorului CEZ Vânzare, logo-ul companiei, canalele oficiale de comunicare, care pot fi comparate cu informațiile din facturile de energie electrică și gaze naturale CEZ Vânzare, pentru un plus de certitudine.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

 • Un cetatean spune:

  Atentie, informatie oficiala de la cetateni! Firma asta mi-a trimis pentru a doua oara la rand factura cu o asemenea intarziere incat am primit-o dupa termenul scadent de plata specificat de ea. La ultima am observat chiar culmea imbecilitatii, data la care au pus-o ei la posta (data prezentarii, cum o numesc ei) era cu o zi dupa data scadenta de plata specificata in factura. Cica ei distribuie profesionist curent electric, dar nu sunt in stare sa distribuie intr-un timp rezonabil niste plicuri cu facturi.

 • Alt cetățean spune:

  Cu o adresa de mail pe care puteți primi factura rezolvați toată problema:)

 • soferul spune:

  Mulți hoți la cez, mai ales aia de la ntl, au niște mașini bengoase, vile, case, apartamente, concedii de lux, de unde? Din salariu? Nu, din mânăriile pe care le fac.

 • Un cetatean spune:

  @ Alt cetatean – Da, cunosc „textul”, il folosesc si cei de la CEZ, ca sa te forteze sa iti faci cont online si ca scape ei de cheltuielile cu distributia clasica a facturilor. Dar e vorba de principiu, sunt multi oameni, in special la tara, care n-au internet (ca sa nu mai spun ca nu isi permit sa cumpere imprimante sau sa plateasca comisioane bancilor pentru un cont din care sa plateasca facturile). In plus, chiar daca as lua in considerare ideea intermedierii online, ar trebui sa fiu tampit sa am incredere. Adica ei nu sunt in stare sa distribuie niste plicuri, dar sunt atat de „profesionisti” incat sunt capabili sa-ti asigure securitatea datelor online? Sa fim seriosi!

 • Consumator spune:

  Hotul striga: Hotiiiiiiiiii! Cum sa ramai in continuare client CEZ, cand, in cazul meu, au dublat pretul la energie electrica!? Eu i-am dat dr**u cu 1,5lei ai lor pe kwh si m-am mutat la HIDROELECTRICA!!!

New Profesional Consult 570×90