Donaris 930 x 122

cez

Pitești. Bătaie de joc din partea gigantului CEZ! Întâmplare revoltătoare

Pitești. Bătaie de joc din partea gigantului CEZ! Întâmplare revoltătoare

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

De o întâmplare halucinantă a avut parte un bărbat din Pitești care ne-a contactat la redacție, la numărul de telefon 0730 971 621.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621

Citiți și: Gigantul CEZ, anunțul important pentru toți clienții

Revenind la subiectul semnalat de piteștean

Aceasta ne-a povestit că săptâmâna trecută și-a făcut o programare online pentru a merge la sediul CEZ din Pitești, pentru a-și rezolva anumite lucruri la ghișeu.

Zis și făcut!

A rămas surprins plăcut văzând că își poate face programare luni, 23 ianuarie 2023, când este zi liberă pentru bugetari. Gândindu-se că firma CEZ este companie privată, oamenii care lucrează aici ar trebui să fie la serviciu.

A intrat pe platforma cez.ro, a completat câteva date de identificare și a rezolvat cazul, crezând el! A primit și email de confirmare că programarea este realizată cu succes! Programarea trebuia să fie azi în jurul orei 12. Trebuia! Astăzi, știind că are de făcut un drum la CEZ, a mers la sediul companiei din Craiovei.

Mare i-a fost surpriza când a văzut ca în curtea instituției era doar paznicul care l-a informat că nu este ”singurul care a venit degeaba”, și că mai sunt oameni care au venit și se așteaptă să mai vină și alții, la fel de hotărâți să-și rezolve lucrurile, dar care vor pleca așa cum a plecat și persoana care ne-a contactat la redacție, cu „coada între picioare!”, cum se spune!

Pe afișul de la ușă de intrare trona un anunț MARE: 23 si 24 ianuarie 2023 – ZILE LIBERE!

Întrebarea care se pune: o companie de talia CEZ-ului nu are un programator care să schimbe niște setări în pagina web, să nu mai lase oamenii să-și facă programări online aiurea?

Cam așa consideră firma CEZ să-și bată joc de clienți, pe timpul și pe banii lor! Mai mare rușinea la asemenea companie gigant, să aibă parte de aceste scăpări inacceptabile!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Client CEZ spune:

    Este o practica veche!
    Am avut o experienta identica intr-o situatie identica anul trecut.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90