930 x122 grota rece

cez

Pitești: “Regii jocurilor de noroc” au cumpărat fostul sediu CEZ din Centru

Pitești: “Regii jocurilor de noroc” au cumpărat fostul sediu CEZ din Centru

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Antreprenorii Daniel Florescu și Valentin Motoc, proprietarii grupului Admiral Company, unul dintre cei mai importanți operatori de săli de jocuri de noroc din regiunea Moldovei, au cumpărat clădirea Electrica din centrul Piteștiului de la grupul RC Europe, deținut de antreprenorii Miroslav Hartman și Jan Prokop, foști directori ai retailerului german Lidl.

Imobilul tranzacționat, cunoscut în Pitești drept clădirea Electrica și rebotezat Central, a intrat în portofoliul RC Europe în 2017 și are o suprafață închiriabilă de 2.540 de metri pătrați.

Citiți și: Gigantul CEZ, anunțul important pentru toți clienții

Proprietatea este împărțită la numeroși chiriași, care pot ocupa suprafețe cuprinse între 15 și 380 de metri pătrați, și printre care se numără Textron Fleet Management, RCS & RDS, Editura Paralela 45 și Global LEC.

Toată știrea, AICI – Regii jocurilor de noroc din Moldova cumpără clădirea Electrica din centrul Piteștiului de la doi foști directori Lidl

Sursă: Profit.ro

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3