NOR CURIER 930X122

apartamente

UN NOU BLOC DE LOCUINȚE ÎN PITEŞTI

La Primăria Piteşti a fost depus recent un anunţ de intenţie pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal şi a Regulamentului Local de Urbanism aferent pentru construcţia unui nou bloc.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Imobilul ar urma să aibă 4 etaje şi să fie situat pe un teren situat în intravilanul municipiului Piteşti, pe strada  Fântânii, la nr. 39 (strada este în zona Exerciţiu – Bibescu Vodă). Investiţia este iniţiată de Dragoş Mihai Stroe şi Cristina Elena Stroe.

Terenul vizat are o suprafaţă totală de 894,39 mp şi este situat într-o zonă rezidenţială unde există locuinţe cu regim mic de înălţime. Accesul la proprietatea pe care ar urma să fie construit blocul se face din strada Fântânii.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Beneficiarii solicită construirea unui imobil de locuinţe P+4E cu 17 apartamente. Ar urma să fie amenajate şi 21 de locuri de parcare, dar şi spaţii verzi.

Pentru ca investiţia să înceapă este nevoie de aprobarea Planului Urbanistic Zonal şi, apoi, a celui de Detaliu în Consiliul Local al municipiului. (Foto: arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90