EcoMoto 930×122

înmatriculări auto

UN NOU SEDIU PENTRU ÎNMATRICULĂRI AUTO ÎN ARGEŞ

Începând cu data de 22.09.2020, argeşenii au la dispoziţie un nou sediu pentru înmatriculări auto. Este vorba de un punct de lucru al SPCRPCIV Argeș la Câmpulung, în sediul Poliției municipiului Câmpulung, pe str. Matei Basarab, nr.68.

Citiți și: Argeș: Punct nou de Înmatriculări și Permise Auto, funcțional de astăzi

„Pentru început, la punctul se lucru se vor prelua documentele necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare definitive  sau provizorii, urmând să fie asigurate, ulterior,  și alte servicii. Aceasta măsură vine să faciliteze accesul cetățenilor din municipiul Câmpulung și din zonele învecinate la serviciile oferite de instituția noastră, reducand timpii de așteptare pentru înmatricularea vehiculelor și eliminând deplasarea acestora la Pitești”, precizează Prefectura Argeş.

Programul de funcţionare al punctului de lucru este stabilit pentru zilele de marți și joi ale saptămânii, între orele 9.30-14.30.

Citiți și: Se mută aglomerația pentru înmatricularea mașinilor

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90