930×122 CAPRA 5

înmatriculări auto

Există în România! Înmatriculări auto în doar 24 de ore

Înmatriculările auto, care sunt la mare căutare în fiecare zi, se fac de pe o zi pe alta într-un oraș din România.

Citiți și: Argeș: Punct nou de Înmatriculări și Permise Auto, funcțional de astăzi

Acest lucru se întâmplă la Suceava, după trecerea la un sistem online care permite eliberarea pe loc a plăcuţelor.

Aici, autoritățile au anunţat că înmatriculările din judeţ se fac în prezent în doar 24 de ore, adică de pe o zi pe alta, pentru oricare dintre operaţiunile de înmatriculare definitivă, radiere sau autorizare provizorie, potrivit Antena 3 care citează presa locală.

Citiți și: Dacia pe primul loc, iar BMW pe ultimul!

La Suceava, în ultimele şase luni au fost emise 22.652 de certificate de înmatriculare şi 9.747 de înscrieri.

De asemenea, au fost efectuate aproape 12.000 de transcrieri pentru schimbarea proprietarului maşinii şi peste 3.000 de radieri, conform aceleiași surse.

„Aveam o perioadă de trei, patru luni de decalaj, acum timpii sunt de pe o zi pe alta. Principalul avantaj pe care îl are implementarea sistemului online îl reprezintă eliberarea pe loc a certificatului de înmatriculare. După tipărire, acestea vor fi eliberate la adresa de domiciliu.

Solicitantul nu mai e nevoit să depună o cerere, aceasta se generează automat şi va fi necesară doar semnătura”, a declarat Alexandru Moldovan, prefectul judeţului Suceava.

Foto descriptiv: Monitorul de Botosani

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Caz tipic de manipulare. Si la noi, in Arges, azi depui actele, maine iti iei numerele. Problema e ca pana termini de facut actele alea (alergaturi la primarie-adeverinte, banca-plata taxe, etc) pierzi lejer o saptamana! Eu asa am patit, cel mai nasol fiind la acriturile din subordinea primariei unde mai trebuie sa te si programezi cu cel putin o zi inainte, chiar daca nu sunt solicitanti…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90