930X122 MAIA

bloc

UNDĂ VERDE PENTRU PROIECTUL VIITORULUI BLOC AL OMULUI DE AFACERI GABRIEL EFTIMIE

Viitorul bloc pe care dezvoltatorului imobiliar Perfect House Lux S.R.L., firma omului de afaceri Gabriel Eftimie, vrea să-l ridice în apropierea sediului Jandarmeriei Argeș a primit joi undă verde pentru trecere la următoarea etapă.

Citiți și: Pitești: O nouă investiție imobiliară în Trivale

Concret, proiectul de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului local de urbanism aferent acestuia, în vederea realizării investiției „Construire imobil locuințe colective cu funcțiuni complementare” pe terenul situat în municipiul Pitești, strada Smeurei, nr. 8A, 8B, 8C, proiect despre care ePitești.ro a mai relatat a fost adoptat de CL Pitești în ședința ordinară de ieri, 27 august, una semi-publică, transmisă live, dar cu intermitențe.

„Mi se pare corect acest proiect. A fost respins de mai multe ori. Am găsit niște soluții. Acolo au dispărut multe proprietăți private. Din punct de vedere urbanistic și respecând legea,  zona va arăta cu totul altfel”, a precizat primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Bloc cu probleme în Tudor Vladimirescu. Cristian Gentea, în control pe șantier

Viitoarea construcție va avea regim de înălțime Sb+Ds+P+4-5E și va fi amplasată pe un teren de 1.418 mp.

Ansamblul de locuințe colective  se va construi în locul unor foste imobile achiziționate (cu tot cu terenul aferent) de investitor în urmă cu un an, într-o zonă preponderent de case (exceptând ieșirea la strada Smeurei, toate celelalte vecinătăți sunt reprezentate de case.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90